Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-05@10:07:38 GMT

ابتکار: پارازیت‌ در دولت یازدهم تحت کنترل قرار گرفت

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۲۹۳۸۹۴

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ضمن رونمایی از سامانه ایستگاه‌های پایش کیفی هوا گفت: وزارت ارتباطات مسئولیت پایش پارازیت‌ها را برعهده گرفت. این وزارتخانه اطمینان داد که پارازیت‌ها تحت کنترل قرار گرفته و براساس پایش‌ها تا حدی مهار شده است. آفتاب‌‌نیوز : معصومه ابتکار در مراسم افتتاح سامانه یکپارچه ایستگاه‌های پایش کیفی هوای کشور که امروز در سازمان حفاظت محیط زیست برگزار شد،افزود:در لایحه هوای پاک بررسی و مدیریت امواج از جمله پارازیت‌ها پیشنهاد داده شد و به تصویب مجلس رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این قانون اختیار نظارت کلی در این زمینه را سازمان حفاظت محیط زیست دریافت کرده است بنابراین به سمت تجهیز و آماده سازی ابزارهای لازم برای این کار باید برویم تا بتوانیم در بحث پایش پارازیت‌ها ورود کنیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه آلودگی امواج در لایحه هوای پاک مورد اشاره قرار گرفته است،اظهار کرد: دولت یازدهم اولین دولتی است که به موضوع پارازیت‌ها ورود جدی داشته‌ است. در این دولت یک کمیته فرابخشی به منظور بررسی این موضوع با مسئولیت وزارت ارتباطات تشکیل شد.
به گزارش ایسنا، به گفته ابتکار مراکزی که از آنها در زمینه پارازیت و ساطع کردن امواج خارج از استاندارد شکایت شده بود در این کمیته مورد بررسی قرار گرفت و پایش میدانی آنها در چند نوبت انجام شد. در این کمیته ضوابط و استانداردها اصلاح شده است و چند جلسه با حضور وزرا تشکیل شد. این کمیته به این نتیجه رسید که پارازیت‌ها می‌توانند امری نگران کننده باشند.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به اینکه دسترسی آزاد مردم به اطلاعات یکی از برنامه‌های مهم دولت یازدهم بوده است، گفت: این سامانه به منظور ارائه اطلاعات مربوط به کیفیت هوا و وضعیت آلودگی شهرها ایجاد شده است که مصداق دسترسی آزاد مردم به اطلاعات محسوب می‌شود.
وی با بیان اینکه سامانه یکپارچه ایستگاه‌های پایش کیفی هوا می‌تواند برسیاست‌های کلان‌شهرها و مناطق مختلف آنها موثر باشد،تصریح کرد: اطلاعات این سامانه می‌تواند در برنامه‌های شخصی شهروندان ایرانی مفید واقع شود بنابراین سامانه یکپارچه ایستگاه‌های پایش کیفی هوای کشور از هر جهت اهمیت بسیار دارد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به تلاش‌های معاونت محیط زیست انسانی این سازمان در حوزه آلودگی هوا و راه‌اندازی این سامانه گفت: پایش کیفیت هوا در نواحی صنعتی امری ضروری است همچنین از آنجا که کشور ما در معرض طوفان‌های گردوغبار قرار دارد، راه‌اندازی سامانه پایش و اندازه گیری ذرات گردوغبار اهمیت بسیاری دارد.
رشد ۲۱ درصدی ایستگاه‌های سنجش کیفیت هوا
ابتکار با بیان اینکه در سال ۹۲ و در ابتدای کار دولت یازدهم ایستگاه‌های سنجش هوا با مشکلاتی مواجه بودند، اظهار کرد: در آن مقطع امکان استفاده از بسیاری از این دستگاه‌ها وجود نداشت. اکنون تمام نواقص برطرف شده است و ایستگاه‌ها فعال هستند. حتی ایستگاه‌ها در سه و سال و نیم گذشته ۲۱ درصد رشد کرده‌اند.
وی با اشاره به سفر روز گذشته خود به استان کردستان اظهار کرد: کردستان سه ایستگاه پایش کیفیت هوا دارد که روز گذشته نیز سه ایستگاه جدید افتتاح شد. در آینده تعداد ایستگاه‌ها در کشور افزایش می‌یابد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با اشاره به پایش آلاینده‌ها و ذرات زیر ۲.۵ میکرون و زیر ۱۰ میکرون توسط سامانه یکپارچه دیدگاه‌های پایش کیفی هوا اظهار کرد: اطلاع‌رسانی در مورد کیفیت هوا اهمیت بسیاری دارد. امیدواریم صدا و سیما در زمینه آگاهی‌رسانی قدم‌هایی را بردارد زیرا شهروندان ایرانی می‌توانند با آگاهی از وضعیت کیفیت هوای محل سکونت خود تصمیمات لازم را برای زندگی و برنامه‌های خود بگیرند.
هشت مرکز بین بخشی پایش آلاینده‌ها
ابتکار در ادامه با اشاره به وجود هشت مرکز پایش آلاینده‌های بین‌ بخشی اظهار کرد: در این زمینه همکاری خوب بین بخشی میان سازمان حفاظت محیط زیست، شهرداری‌ها، وزارت کشور، سازمان هواشناسی و ... وجود دارد . به طور قطع این مشارکت‌ها را گسترش خواهیم داد.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با بیان اینکه این سازمان در زمینه سنجش آلاینده‌ها به ویژه بنزن و گازهای دی‌اکسین و فران توانمند است،گفت: این آلاینده‌ها حاصل پسماندسوزها و سایر فعالیت‌ها مانند فعالیت‌های صنعتی هستند همچنین در شرایط کنونی با شبکه‌ای از آزمایش‌های معتمد کار می‌کنیم که سازمان محیط زیست نظارت و سیاستگذاری بر آنها را برعهده دارد و ایجاد آزمایشگاه‌های توانمند نیز برعهده ما است تا پایش وضعیت آب، هوا، خاک، پسماندها، دریاها و دریاچه‌ها را ادامه دهیم.
ابتکار با تاکید بر اینکه ارتقای آزمایشگاه‌های معتمد برای ما یک هدف مهم برای سازمان محیط زیست است،گفت: این آزمایشگاه‌ها زمینه خوبی برای اشتغال‌زایی در رشته‌های محیط زیست و رشته‌های آزمایشگاهی هستند. هرچه فعالیت‌های صنعتی و مرتبط با پسماندها بیشتر باشد میزان پایش در آزمایشگاه‌های معتمد باید گسترش یابد.
وی با اشاره به پایش کنترلی و مضاعف سه هزار واحد صنعتی در استان تهران گفت: پایش کنترلی در سایر شهرها مثل خراسان، کرج و ... در حال انجام است.
معاون رئیس‌جمهور در ادامه با اشاره به تصویب لایحه هوای پاک در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر یک قانون جدید با رویکرد جدید در حوزه کاهش آلودگی هوا داریم بنابراین باید وظایف و مسئولیت‌ها را احصا کنیم. در این لایحه به موضوع گرد وغبار و آلودگی‌های ناشی از فعالیت‌های صنعتی پرداخته شده همچنین خودروها و آلودگی صوتی و امواج مورد تاکید قرار گرفته است که همه این موارد مسئولیت ما را سنگین تر می‌کند ولی خوشحالیم که سازمان حفاظت محیط زیست برای توان‌افزایی در حوزه محیط زیست گام‌های موثری برداشته است.
راه‌اندازی اپلیکیشن سامانه یکپارچه ایستگاه‌های پایش کیفی هوای کشور
ابتکار از راه‌اندازی اپلیکیشن سامانه یکپارچه ایستگاه‌های پایش کیفی هوای کشور خبر داد و گفت: این اپلیکیشن به‌زودی در اختیار مردم قرار می‌گیرد و آنان می‌توانند از طریق گوشی‌های همراه خود اطلاعات مربوط به شاخص کیفیت هوا را کسب کنند. این کار در کاهش عوارض ناشی از آلودگی هوا به‌ویژه برای بیماران و افراد آسیب‌پذیر نقش مهمی دارد.

منبع: آفتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۹۳۸۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشان «خورشید تابان» امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد

به گزارش خبرآنلاین، طی مراسمی در سفارت ژاپن در تهران، سفیر تسو کادا تاماکی، نشان امپراطور ژاپن را به خاطر اقدامات موثر معصومه ابتکار در عرصه بین المللی و تقویت روابط دوستی بین دو کشور اهدا کرد.

وی طی سخنانی گفت: عالیجناب امپراطور این نشان را برای قدردانی از نقش شما در تقویت روابط دوستی بین دو کشور اعطا کرده اند؛ شما نقش عمده‌ در تقویت روابط دوجانبه زمان تصدی پست‌ رئیس سازمان محیط زیست و معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده داشته اید و من برای این دستاوردها صمیمانه تشکر می کنم

معصومه ابتکار هم در سخنانی گفت: پذیرش "نشان خورشید تابان" برای من افتخاری بزرگ است. از امپراطور ژاپن و همه کسانی که در این زمینه موثر بوده اند و سفارت ژاپن تشکر می کنم

دستاوردها نتیجه کار جمعی و صبر و استقامت در برابر چالش‌ها بوده

امروز بیش از هر زمانی روابط دوجانبه بین کشورها با هدف مقابله با دو تهدید حیاتی علیه کره مسکون بشر ضرورت دارد؛ جنگ و تخریب زیست بوم. صلح جهانی با جنایات اسراییل تهدید می شود.

۴٧۴٧

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902534

دیگر خبرها

  • انحراف آب هیرمند توسط طالبان به شوره زارهای افغانستان | افغانستانی‌ها آب شیرین را تلخاب می کنند! | واکنش معاون رئیس‌جمهور به این اقدام عجیب طالبان
  • انحراف آب هیرمند به شوره زارهای افغانستان حقیقت دارد | سلاجقه: برای مسدود کردن انحراف آب با طالبان گفت‌وگو می‌ کنیم | طالبان آب شیرین را تلخاب می کند!
  • سلاجقه: از برقی کردن وسایل نقلیه در تهران حمایت می‌کنیم
  • نشان «خورشید تابان» امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • یکی از اصلی ترین ارکان های مقابله با قاچاقچیان حیات‌وحش دادن آموزش است
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به‌کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • تاکید رئیس جمهور بر مردمی‌سازی و به کارگیری فناوری‌های روز در حفاظت محیط زیست
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • حفاظت از محیط‌ زیست مردمی شود/ لزوم برخورد با بهره‌برداران خاطی